Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: Pierwszy post na nowym forum:)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
... mam nadzieje, ze dalej pojdzie juz z gorkiSmile

Pozdrawiam wszystkich przyszlych uzytkownikow i jednego obecnego tez :-))

Kalina
hej,
forum super ekstra hulaSmile narazie cisza, ale już widzę co się będzie działo po Waszych ostatnich warsztatach Wink
Forum dla uczestników warsztatów to super inicjatywa, gratuluję Wink)

no to zaczynamySmile)

kto z Was jedzie na I edycję do Warszawy? Wink
dzien dobry Smile jestem ojciec dyrektor , mozna sie tu zagniezdzic , na tym forum ?
Bartek - ja jade Smile

Witam ojcze dyrektorze, jak to milo, że zawitales w nasze skromne progiSmile
pobłogosław, pobłogosław... Big Grin ja również witam Smile
Aniu pomysł na forum - rewelacyjnySmile
Oj będzie się działoBig Grin
Pomysł forum wyszedł od AdamaSmile Ale on teraz za daleką granicą, więc w sumie mogę za niego przyjmować wyrazy uznaniaWink
No to uznanie dla AdamaShy Choć oczywiście Aniu dla ciebie brawaBig Grin za przecieranie szlaków forumowychSmile
(13-02-2009 23:38)Paweł Paśnik napisał(a): [ -> ]No to uznanie dla AdamaShy Choć oczywiście Aniu dla ciebie brawaBig Grin za przecieranie szlaków forumowychSmile

Paweł nie podlizuj się Pani Nauczycielce Tongue Pozdrawiam i do zobaczenia Smile Ja już nie mogę się doczekać. Paweł siedzimy w tej samej ławce - pamiętaj Smile
To i ja się przywitam.
Dzień dobry szanownemu gronu. Wink
Nie znacie mnie (z małymi wyjątkami), na próżno szukać informacji o mnie czy mojego portfolio, ale to się zmieni na warsztatach i po nich - przy piwku. ;-)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Przekierowanie