Witam!!!
Wychodze z propozycja wspolnego noclegu tzn wspolnego w sensie jednego hotelu

Bedzie chyba lepiej jak bedziemy mogli pogdac do poznej nocki
Jelsi ktos jest z krakowa i zna jakis ciekawy godny uwagi hotelik niech napisze.
To jak organizujemy wspolny nocleg czy kazdy robi to na wlasna reke??
Witam jestem za wspólnym, jednak nie znam za dobrze Krakowa. Więc może jakaś propozycja? Może organizatorzy jakieś miejsce polecają?
Na początku przyszłego tygodnia mamy dostac dokładna lokalizacje oraz rozkład dnia wiec najepiej by bylo jak najblizej miejsca warszatow.
Adam jest z krakowa wiec mysle ze podsunie nam jakas nazwe hoteliku czy noclegowni.
(27-02-2009 9:10)patryk wolański napisał(a): [ -> ]Adam jest z krakowa wiec mysle ze podsunie nam jakas nazwe hoteliku czy noclegowni.
Dokładnie na to samo licze i ja

Jest jeszcze trochę czasu, myślę, że możemy spokojnie poczekać

ja też chętnie na ten nocleg..... z 1-2 kwietnia..... też poszukam COŚ
pozdr
S
Robimy tak

Czekamy na info o dokladnym miejscu warszatów a potem kazdy da jakas propozycje nocelgowni i z tego cos wybierzemy

Hej, nie wiem czy coś znaleźliście ale proponuję miejsce gdzie ja sobie pomieszkuję, czyli internat wojskowy na ulicy Pijarów 3. Nie ma może rewelacji, ale da się przeżyć i chyba nawet nie jest zbyt drogo (z tego co mi wiadomo to około 70zł za nocleg). Pokoje są zazwyczaj dwuosobowe. Ja sam być może będę mógł przenocować jedną osobę, aczkolwiek niczego nie obiecuję

. Jeżeli będziecie zainteresowani to mogę się zapytać czy wogóle są miejsca

Pewnie zapytaj moze akurat bedzie miejsce i wiekszkosci bedzie to odpowiadalo.
Dalej czekamy na miejsce warszatow chyba ze juz cos wiecie gdzie to bedzie??