Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: Kraków- 26-27 kwietnia 2010 "Najlepsza ekipa"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Hej Smile

Że chody mam u kucharza o tym każdy wie Wink
Co jak co, ale surówki się nam należą...

Co do Warsztatów... dzięki Wam wszystkim za wspólnie spędzony czas...Sorki, że latałam jak ten struś pędziwiatr...psując niektórym ujęcia życia Tongue
Największe podziękowania dla Szanownej Ekipy Kierowniczej... za ten ogrom informacji, który układam sobie teraz w głowie Smile

Te godzinny na kolanach są dla mnie bezcenne....
Cieszę się że mogłam uczestniczyć w warsztatach, bo dzięki nim odnalazłam kolejny kawałek swojej życiowej układanki Smile

Chłopaki czekam na zdjęcia Smile /tylko bez publikacji/ Tongue

pozdrawiam i zmykam do fotek...póki pamięć świeża Smile
efekty niebawem Smile

Okti M vel Ostra Tongue
a ja dziękuję za sałatkę ;-)
My dziękujemy za dobrą zabawę!
I czekamy na efekty Smile.
A ekipa rzeczywiście wzorowa!
Witam,

Dotarłem do domu zmęczony jak bym to ja prowadził te warsztaty ;P

Ekipa rewelka - było mega Wink

Podziękowania dla wszystkich Smile
(28-04-2010 10:59)Paweł Kania napisał(a): [ -> ]Dotarłem do domu zmęczony jak bym to ja prowadził te warsztaty ;P

Podziękowania dla wszystkich Smile

To jeszcze nic .Teraz przebrnij przez wszystkie wątki na forum wewnętrznym Big GrinBig GrinBig Grin

Witam kolejnych absolwentów.
(28-04-2010 11:46)Artur Laszczak napisał(a): [ -> ]To jeszcze nic .Teraz przebrnij przez wszystkie wątki na forum wewnętrznym Big GrinBig GrinBig Grin

Nawet tam nie zaglądam narazie... Confused

Dopiero aparat wypakowuje Tongue
Miło było was poznać mam nadzieje ze nie zamęczyłem Kalinę i Adama Pytaniami ;-)
Dopiero się zalogowałem wiec czekam z niecierpliwością na dostęp.
Nie wiem jak inni ale ja jeszcze dziś ledwo żyje
ktoś może pochwalić się jakimiś zdjęciami? Big Grin
My czekamy niecierpliwie Smile.
Dla tych, którzy nie zapamiętali, ani nie zapisali adresu mailowego do mnie:
izabella.gorska@gmail.com
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Iza
Hej,

ja również chciałam dołączyć się do podziękowań za świetnie spędzony czas z nietuzinkową ekipą i z Kierownictwem. Zawsze to miło spotkać ludzi, których od dawna podziwia się za to co robią i w jakim stylu (Kierownictwo) oraz ekipę, przy której można świetnie się bawić i uczyć zarazem (Wy).

Do domu dotarłam bezproblemowo po upojnejWink, ponad ośmiogodzinnej podróży IC. Jak na razie "trawię" wiedzę. Idzie mi całkiem dobrze. Gdy już przejrzę zdjęcia i zastosuję się do nowo zdobytej wiedzy - wrzucę coś na forum.

Jak już wspominałam na koniec warsztatów, gdyby ktoś zdecydował się na plener wyjazdowy do 3City lub na Kaszuby - miejscówka u mnie zapewniona, z dobrą komunikacją (czytaj:niezależnośćWink) z całym Trójmiastem i gratisowym oprowadzaniem po ciekawych miejscach. Lubimy z Jarkiem gości, więc nie trzeba się krępować, tylko uderzać jak w dymWink.

Tymczasem jeszcze raz dzięki za dobrze spędzony czas w Waszym towarzystwie.

Pozdrawiam!

Ania Ś.
Rety, dlaczego jestem junior member, a nie absolwent? Somebody help me!
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie