Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: Warszawa 5-6 lipca
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dziękujmy wspaniałej ekipie za pełną humoru edycjęSmile

Ta edycja była też wyjątkowa, bo pierwszy raz mieliśmy plener z parą, która brała udział w warsztatach już wcześniej - niezapomniani Viki i Remek z pierwszej edycjiSmile

Czekamy na zdjęcia, a para czeka jeszcze niecierpliwejSmile
Wiktoria prosiła mnie o podanie tu maila do niej - przypominam zasady - wszystkie zdjęcia najpierw lecą do pary, a dopiero potem można je wykorzystać i pokazywać w Internecie.

mail do Wiktorii: vikig@wp.pl
Ja proponuje wkleic jeszcze dowcipy Wink

"Kalina ma tak jasne szkla, ze przymyka je do 1.2" Wink
... no tak ... humoru było co niemiara, niektórzy też najedli się strachu ... pozdrawiam Kubę Smile

Kalina, dziękować to możemy MY - bo to dzięki Tobie i Adamowi nałykaliśmy się mnóstwo nowej wiedzy - niektórzy z radości skakali na krzesełkach (włącznie ze mną), a na sali słychać było głównie odgłosy typu: "wow, achhhh, ochhhh, itp". Także otworzyliście mi oczy i uświadomiliście co znaczy zrobić dobre zdjęcie - nauczyliście mnie obsługi własnego aparatu, zapoznaliście z obiektywem stałoogniskowym, no i ten PS .... nie wiedziałam, że tyle tajmnic kryje w sobie fotografia! Dziękuje Wam bardzo! Teraz tylko zacieram rączki i szukam tego 5D, aby jak najszybciej zaatakować swoje dziecko .... sesesese Wink
5D do ataku się nada, ciężki, metalowy, z gripem nawet jeszcze lepiej.
(08-07-2010 13:15)olivka napisał(a): [ -> ]... no tak ... humoru było co niemiara, niektórzy też najedli się strachu ... pozdrawiam Kubę Smile

Hehe, poznanie Kuby należało do ważniejszych wydarzeń w moim życiu - poznałam osobę, co jest bardziej roztargniona niż ja Big Grin
Kalina, i tak Kuba byl najlepszy gdy oznajmil mi w drodze powrotnej do Wroclawia jego samochodem, ze on na 9 rano ma egzamin Big Grin. Zajechalismy przed 1 to w sumie mial czas na nauke Wink.
Witam,

W końcu znalazłem chwilę żeby coś skrobnąć, wyrazić swoją opinię o warsztatach. Generalnie ja (chyba mogę w tym miejscu powiedzieć również za Maćka i Krzycha) nie żałuję ani złotówki wydanej na te warsztaty, powiem więcej, cena powinna od teraz wzrosnąć dwukrotnie Big Grin

Możliwość posłuchania inteligentnych i charyzmatycznych fotografów, podpatrzenia warsztatu, poznania filozofii i co ważne całej machiny marketingowej, są to rzeczy niewycenialne i warte każdych pieniędzy. Ogólnie Ania i Adam otwierają oczy i ukierunkowują, trzeba tylko uważnie słuchać, pytać i analizować. Jeszcze raz dzięki wielkie zarówno organizatorom jak i sympatycznym uczestnikom warsztatów. Miło było Was poznaćSmile
Hey
Chciałbym osobiście podziękować Ani i Adamowi za niezapomniane wrażenia na warsztatach, mnie do tej pory emocje jeszcze nie opadły Smile
Dzięki warsztatom więcej zacząłem dostrzegać... czego efektem był bardzo udany reportaż ślubny, który wykonałem tuż po powrocie.
Pozdrowienia dla wszystkich "warsztatowiczów" Wink
1. Hej! Jestem Adam, mam w ręce Michała dekielek, który zaraz zgubię Wink.

[Obrazek: img5053w.jpg]

2. Nauka wyciągnięta z warsztatów - NIE KADROWAĆ CENTRALNIE I NIE UCINAĆ GŁÓW. Dałem radę?

[Obrazek: img5062e.jpg]

3.Bania pęka od tej wiedzy warsztatowej!

[Obrazek: img5067w.jpg]

4. Słuchaj! To ja robię lepsze fotki od Ciebie!

[Obrazek: img5085r.jpg]

5. Bla bla bla. Ale zdjęcie fajne!

[Obrazek: img5099ot.jpg]
6. Ekipa szuka podglądu zdjęć na aparatach Wink

[Obrazek: img5100f.jpg]

7. Pstrykamy!

[Obrazek: img5153.jpg]

8. "Wez już k**** skończ z tymi zdjęciami!

[Obrazek: img5350c.jpg]

9. Po godzinach.

[Obrazek: img5448ky.jpg]

10. Słuchaj mnie uważnie Adam! Za tydzień wrzucę 3 razy lepszy fotoreportaż od Ciebie!

[Obrazek: img5450y.jpg]
Haha, niezły ubaw miałem oglądając te backstage'owe foty Smile)))
W ogóle cały "backrepo" świetny - ładnie uchwycone momenty, widać emocje (szczególnie na przedostatnim zdjęciu widać, że ciężko to przeszliście Wink ), no i w ogóle olałbym foty z państwem młodym - backstage górą! Big Grin

A poważnie - czekam na foty właściwe Smile

Pozdrowienia

PS.Magia 85/1.2 dalej rządzi - nawet Adam wygląda jakoś tak zwiewnie i lekko na pierwszej fotce Wink
Stron: 1 2
Przekierowanie