Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: warszawa 13-14 V
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Witam,

Ciekawy jestem kto się wybiera na warsztaty w tym terminie.
Czy jest już dużo chętnych?

Pozdrawiam

PS.
Do organizatorów:
Kiedy można się spodziewać jakichś szczegółów
na skrzynce mailowej.. formularz już dawno wypełniony Wink
(22-04-2009 15:20)jfalatowicz napisał(a): [ -> ]Witam,

Ciekawy jestem kto się wybiera na warsztaty w tym terminie.
Czy jest już dużo chętnych?

Pozdrawiam

PS.
Do organizatorów:
Kiedy można się spodziewać jakichś szczegółów
na skrzynce mailowej.. formularz już dawno wypełniony Wink

Witam

Ja się wybieram, ponoć dzisiaj miało być info, ale narazie nic nie dostałem. Trzeba czekać. Czasu jeszcze jest sporo.
Witam, ja się wybieram (mam nadzieje, że się załapię) ale też nic jeszcze nie dostałem,
poczekajmy, jeszcze jest czas więc wyczyśćmy sprzęt, pozbierajmy myśli, przygotujmy pytania, a w tym czasie coś wpłynie na maila.
pozdrawiam forumowiczów
Rafał
witajcie. mam istne urwanie głowy ze sprawami pozawarsztatowymi i kłopot z ogarnięciem zgłoszeń - jest tego spooro Smile obiecuję, że najdalej jutro w porze obiadowej roześlę mailing do wszystkich. dzięki za cierpliwość.
(22-04-2009 23:40)Adam Trzcionka napisał(a): [ -> ]witajcie. mam istne urwanie głowy ze sprawami pozawarsztatowymi i kłopot z ogarnięciem zgłoszeń - jest tego spooro Smile obiecuję, że najdalej jutro w porze obiadowej roześlę mailing do wszystkich. dzięki za cierpliwość.

Sporo zgłoszeń, mam nadzieję, że się załapię Big Grin Wysyłałem pierwszy raz formularz w piątek o 10:00
Czekamy na info w takim razie.
a ja dostalam maila Smile
i sie zakwalifikowalam do tej wlasnie edycji warsztatow Smile

Nawet przez ostatnie kilka dni mialam szanse korzystac z wewnetrznego swiatelka derektora Niedzwiedzia Wink

doczekac sie nie moge, a to jeszcze tyyyyyyyyle czasu....
Adamie jak tak dalej pójdzie to nie będziecie mieli czasu na śluby Big Grin
zakwalifikowałem się na ten termin,
wpiszcie się proszę kto z Was jeszcze jedzie
Ja również oficjalnie jestem na tym terminie.
Zakwalifikowany.. także do zobaczenia na warsztatach.
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie