Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: Warszawa 9-10.08.2010
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mija juz drugi tydzien od warsztatow Kaliny i Adama wiec wypadaloby cos na ten temat powiedziec, a tym bardziej, ze nie byly to banalne warsztaciki.
Jak dla mnie to rewelacja!! I przyznam, ze poczatkowo obawialem sie troche przy robieniu przelewu czy rzeczywiscie bedzie to tyle warte. Okazalo sie, ze bylo warto.
Fachowcy, eksperci i mistrzowie w tym co robia. Przejrzyscie, z humorem i niebanalnie wszystko przedstawione. Az nabiera sie ochoty do pracy gdy ma sie kontakt z takimi profesjonalistami.
Dzieki Kalino i Adamie za te 2 dni pelne wiedzy i nowych doswiadczen. To byly wyczerpujace dni ale najwazniejsze,ze nie meczace Smile)
hehe, z ust mi to wyjąłeś. Lepiej tego nie można było napisać.
Dzięki AK i AT....
Ja potwierdzam, warsztaty rewelacja... Kalina i Adam są Mistrzami Humoru i Fotografii Smile Wspaniałe dwa dni, po których wszystko się zmienia.
Nie wiem dlaczego ale ostatnio bardzo mało prezentacji zdjęć po-warsztatowych. Czy nowe edycję mają jakieś ograniczenia co do umieszczania zdjęć na forum??
Pozdro.

Cameo Kamil Ekiert

Tu raczej nie chodzi o ograniczenia odnośnie zdjęć. Mogę mówić za siebie, ale na warsztatach, gdzie para pozowała dla 10 osób, ciężko zrobić zdjęcia z których jest się zadowolonym. Kiedy przeglądam zdjęcia, widzę na szerokim koncie 7 obiektywów i dwie głowy, na długim znowu mam piękną GO z dwoma uczestnikami mierzącymi w pare od tyłu:-) Kalina i Adam starali się opanować ten haos, ale przy tylu zapaleńcach jest to praktycznie niemożliwe. Zauważyłem że wiele osób w pewnym momencie wolała porozmawiać między sobą oraz z Adamem i Kaliną niż robić zdjęcia. Oczywiście nie wszystkie ujęcia są zesute, dlatego na pewno ja ze swojej strony, jak tylko ogarnę się z czasem coś dla młodych za pozowanie wyrzeźbie:-)
Witam,
również chciałbym dorzucić swoje 5gr na temat warsztatów,a tym samym potwierdzić/podtrzymać wypowiedzi koleżanki i kolegów na temat jakości, kunsztu oraz humoru, którego nie brakowało zwłaszcza prowadzącym: Kalinie i Adamowi -warsztaty rewelacja.
Chciałbym jednak dodać, że tempo tych warsztatów było ogromne -w szczególności drugiego dnia i tak sobie myślę, że trzeci dzień powinien być -nawet i za dopłatą Wink
Pozdrawiam,
Sławek
Co prawda od warsztatów minęło już trochę czasu i nikt nie zaprezentował zdjęć z warsztatów więc ja pokażę klika swoich ujęć.
Chętnie wysłucham słów krytyki na ich temat Wink
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników oraz dla Adama i Kaliny

[Obrazek: img3231px900.jpg]

[Obrazek: img3260px650.jpg]

[Obrazek: img3285px650.jpg]

[Obrazek: img3287px650.jpg]
eh jeszcze jedna sztuka się zapodziała Wink

[Obrazek: img3367px900.jpg]
Nareszcie nareszcie zdjęciaSmile

... i dziękuje w imieniu swoim i Adama za takie mile słowa i przede wszystkim - taka wspaniała atmosferę na warsztatach.

Czekamy na więcej zdjęćSmile
kalina, może ktoś jeszcze się pochwali Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie