Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: Kiedy będzie dostępny program Warsztatów :)?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chciałem zapytać naszych drogich organizatorów Big Grin kiedy będzie jakiś szczegółowy program warsztatów? Z tego co sie orientuję to ma być dużo fotografowania w plenerze co mnie osobićie bardzoe cieszy Wink.Nasuwa mie sie tylko pytanie do Kaliny i Adama czy jezeli warunki atmosferyczne będa złe to jak to wtedy będzie wyglądać?
Pozdrawiam Konrad Smile
Warunki atmosferyczne nie mogą być przeszkoda dla fotografaSmile

Program rozeslemy mailem.
(05-03-2009 23:11)kalina napisał(a): [ -> ]Warunki atmosferyczne nie mogą być przeszkoda dla fotografaSmile

Dla fotografa nie ale dla Pary Młodej Tongue
(07-03-2009 12:12)mkfoto napisał(a): [ -> ]
(05-03-2009 23:11)kalina napisał(a): [ -> ]Warunki atmosferyczne nie mogą być przeszkoda dla fotografaSmile

Dla fotografa nie ale dla Pary Młodej Tongue

I zapomnieliśmy jeszcze o sprzęcie Smile
Specyfika zawodu fotografa ślubnego, polega między innymi na tym, że trzeba umieć sobie poradzić i zaimprowizować zdjęcia w każdych warunkach. I to chcemy przekazać na naszych warsztatach.

Bez przesady, w ulewę nie stałam nigdy i nie fotografawałam, żeby deszcz zalewał mi aparatSmile Ale na przykład zdarzyło mi się zawijałać go szalikiem przy okazji śnieguWink
Szczerze, to marzą mi się zdjęcia w takiej prawdziwej ulewie - da się zorganizować, żeby sprzęt przeżył.

Jednak nikogo do niczego nie będzimy zmuszać, można bezpiecznie trzymać sprzęt w torbieSmile
Pewien znany fotograf, reportażysta, używa nadal folii spożywczej do ochrony aparatu Smile Także o sprzęt nie martwmy się Smile
z pogodą to spokojnieSmile zobaczcie tylko na 16 dniową prognozę na np http://www.twojapogoda.pl Smile
ale z pogodą to wiadomo różnie no a z długoterminowymi prognozami jeszcze inaczej Wink
witajcie,

piszę z najserdeczniejszymi przeprosinami - przelanie rozkładu jazdy na elektroniczny papier było na moim karku.
niestety, wróciłem z arfyki koszmarnie chory, od dwóch tygodni dochodzę do siebie. jest już prawie całkiem dobrze. we wtorek roześlę do wszystkich uczestników I edycji wszystkie szczegóły - co, po czym i jak. szczegóły odnośnie lokalizacji wszystkich edycji warszawskich znajdują się tu: http://kamash.malnet.pl/studio/ - starujemy tam o godzinie 11.

pozdrawiam, dzięki za cierpliwość, adam
(09-03-2009 0:39)Adam Trzcionka napisał(a): [ -> ](...)wróciłem z arfyki koszmarnie chory, od dwóch tygodni dochodzę do siebie.(...)

Mam nadzieję, że to nie Ebola. Wracaj do zdrowia Smile
(09-03-2009 0:39)Adam Trzcionka napisał(a): [ -> ]niestety, wróciłem z arfyki koszmarnie chory, od dwóch tygodni dochodzę do siebie. jest już prawie całkiem dobrze.
no to szybkiego powrotu do zdrowia Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie