Znane są już jakieś lokalizacje Krakowskich edycji?? Zostało nam już niecałe dwa tygodnie... a nocleg trzeba załatwiać.
pozdrawiam
Pisałem już na forum, powtórzę w tym miejscu:
dostałem informację od właściciela lokalu, od którego wynajmujemy miejscówkę na edycje krakowskie, że w sali obok w niedzielę od 16 będzie odbywał się bankiet z przygrywającym bandem. akurat na ten czas wypada kulminacyjny i natrudniejszy percepcyjnie czas naszych zajęć i sądzę, że takie urozmaicenia nie ułatwią nam pracy. niestety - od tygodnia przebywam, w związku z warsztatami, w Warszawie i nie jestem w stanie uregulować tej sprawy zdalnie. Mamy dwie miejscówki rezerwowe i jedna z nich jest chyba nawet atrakcyjniejsza od tej pierwszej, ale przed deklaracjami musimy spotkać się z właścicielem.
Co do lokalizacji i poszukiwań noclegów - proponuję trzymać się centrum lub okolic. Pierwszego dnia skończymy sesję i rozpoczniemy fotobiesiadę w knajpianych okolicach rynkowo-kazimierzowych i dobrze będzie mieć w miare możliwości blisko do "domu". W czwartek postaram się pokleic kilka miejsc, gdzie mozliwie tanio, a blisko centrum można kimnąć i wygodnie wszędzie dojechać.
Pozdrawiam, at
to ja czekam na info o noclegu.....
pozdrawiam