Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: 20-21 lipca Warszawa - Ktoś z okolic Katowic się wybiera?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak w temacie.
Jeżeli ktoś z okolic Katowic wybiera się na Warszawskie warsztaty 20-21go lipca i byłby w stanie zgarnąć mnie z Katowickiego lotniska w nocy z 19go na 20ty proszę o kontakt:
GG 4070854, lub email: bartek@bwitek.eu

Z góry dzięki.
Bartek
A może z okolic Lublina i ma wolne miejsce w samochodzie : ) Podłączę się do tego wątku a co.. gg6569453, email: redrumdanyboy@gmail.com Pozdro dla całej edycji 21/22. Już wkrótce się spotkamy oł jeah.
Witam!

Jadę na warsztaty z Krakowa - oczywiście chętnie kogoś wezmę z Krakowa lub z trasy. Mogę wyjechać 19 albo 20 nad ranem

Pozdrawiam
Hej Bartku,
ja sie zalapalem na edycje w wawie 30-31 lipiec, szkoda że nie wiedzialem ze sie wybierasz na warsztaty, postaralbym sie wbic na edycje tea 10 dni wczesniej,
pozdrawiam Krzysiek
(07-07-2009 10:43)kosior1125 napisał(a): [ -> ]Hej Bartku,
ja sie zalapalem na edycje w wawie 30-31 lipiec, szkoda że nie wiedzialem ze sie wybierasz na warsztaty, postaralbym sie wbic na edycje tea 10 dni wczesniej,
pozdrawiam Krzysiek

Szkoda. Właściwie to był spontan. Zaraz po ogłoszeniu terminów i sprawdzeniu czy niania może zająć się dzieckiem zgłosiłem się na warsztaty.
Pozdrawiam.
(06-07-2009 8:46)Łukasz Wilanowski napisał(a): [ -> ]Witam!
Jadę na warsztaty z Krakowa - oczywiście chętnie kogoś wezmę z Krakowa lub z trasy. Mogę wyjechać 19 albo 20 nad ranem
Pozdrawiam

Dzięki Łukasz za odzew. Tak jak pisałem jesteś zbawieniem dla mnie Smile
Pozdrawiam serdecznie.

Bartek
Przekierowanie