Mogę zaoferować podwiezienie do Krakowa na warsztaty w w/w teminie.
Ja będę wyjeżdżał z Kędzierzyna-Koźle, więc po drodzę mogę pozbierać chętne osoby sztuk 4.
Jak ktoś jest chętny to zapraszam 505 035 929 lub GG 5359086 jaroslaw.kozlowski@fotografia-web.pl
hej
a masz juz potwierdzenie udziału w warsztatach? bo ja jeszcze nie i własnie sie zastanawiam czy już inni coś wiedzą?
(11-06-2009 20:15)Helena napisał(a): [ -> ]hej
a masz juz potwierdzenie udziału w warsztatach? bo ja jeszcze nie i własnie sie zastanawiam czy już inni coś wiedzą?
Nie mam jeszcze nic, no ale chyba będą. Jestem optymistą więc stąd ten wątek.
no właśnie ja tez mam nadzieję że potwierdzenie to kwestia czasu, wiadomo sezon ślubny w pełni pewnie Kalina i Adam nie wyrabiają z czasem. Napisałam maila do Kaliny, ale póki co nie odpisała, więc na razie czekam optymistycznie

))
Witam
Na warsztaty Kraków 15-16 VII 2009 wybieram się autkiem z Gdańska - po drodzę chetnie zabiore 2-3 osoby

- droga upłynie weselej w grupie niż samemu

kontakt - karol.szafraniec@gmail.com
pozdrawiam
ja moge kogos przybrac z okolic Bielska, bede jechal z Cieszyna.
Witam serdecznie!
Ja już potwierdzonko mam, przelewik też już zrobiłem, a wybieram się z Jastrzębia Zdroju.
Artur, sądzę że moglibyśmy jechać razem, w końcu mamy od siebie rzut beretem

Priv do mnie:
GG - 1243314,
tel. 602-771-926
(11-06-2009 10:43)jkey napisał(a): [ -> ]Mogę zaoferować podwiezienie do Krakowa na warsztaty w w/w teminie.
Ja będę wyjeżdżał z Kędzierzyna-Koźle, więc po drodzę mogę pozbierać chętne osoby sztuk 4.
Jak ktoś jest chętny to zapraszam 505 035 929 lub GG 5359086 jaroslaw.kozlowski@fotografia-web.pl
Zmiana planów - moja data to 6 i 7 lipca. Więc nie aktualne w tej dacie.
Czy jedzie ktoś z Dolnego Śląska?
chętnie bym się podpięła,jestem z Polkowic ale mogłabym gdzies dojechać,np do Wrocka
To ja jednak jutro PKSem z Jastrzębia wyjeżdżam. W Krakowie będę po 9.00, więc jak ktoś będzie też wcześniej, to możemy się zgadać. Mój tel. 602-771-926
Do jutra!