Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: seminar w UK
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A moze ktos sie skusi na seminara u Jeffa Ascough'a? Ja sie wybieram i mysle, ze bedzie ciekawie. Nareszcie nie bedzie tylko o fotoszopie, a poza tym bedzie tez gosc specjalny George Weir. Odebedzie sie 19 lipca w Menchesterze w hotelu tuz przy lotnisku. Wiecej info tu: http://jeffascough.com/seminars/Site/home.html

Dla odwaznych dam miejsce do spania Smile))

Pozdrawiam
Hm... A lata "coś" z naszego kraju do tego Manchesteru?
(11-06-2009 17:18)Adam Mikosz napisał(a): [ -> ]Hm... A lata "coś" z naszego kraju do tego Manchesteru?

Oczywiscie...pewnie zalezy skad bys lecial. Jesli nie tam to Liverpool jest bardzo blisko, a z Wawy sa polaczenia, Manchester ma ogromne lotnisko wiec raczej nie problem.
A ile byś chciała za ten nocleg? Może jakieś szczegóły na PW
Kurcze. Szkoda, ze akurat wtedy. Chętnie bym poleciała.
Marzena, weźmiesz dla mnie autograf?;-))

I koniecznie donieś, czy na żywo też ma takie smutne wejrzenieWink
to byłoby COS, Askot wszak miażdzySmile
(16-06-2009 21:00)kalina napisał(a): [ -> ]Kurcze. Szkoda, ze akurat wtedy. Chętnie bym poleciała.
Marzena, weźmiesz dla mnie autograf?;-))

I koniecznie donieś, czy na żywo też ma takie smutne wejrzenieWink

Aj nikt nie moze...co jest? Eh
Autografa wezme.Big Grin
Ponoc zajomi opisuja go, ze jest osoba nietolerancyjna. Ciekawe co to oznacza w jego przypadku? Jak sie dowiem to doniose o tym rozwniez.Cool
Wiesz, ja nawet chętnie, ale nie wiem jak z moim angielskim Wink
(18-06-2009 23:17)Adam Mikosz napisał(a): [ -> ]Wiesz, ja nawet chętnie, ale nie wiem jak z moim angielskim Wink

Radze zrobic test. Wlacz sobie Jasia Fasole (on zawsze cos belkocze pod nosem jak typowy Anglik) lub Alo Alo lub Pajtona bez tlumacza w oryginale i jak zlapaiesz z czego sie smieja to nie masz sie co obawiac Smile

A tak serio to nie sadze by gadali o skomplikowanych rzeczach wiec raczej jezyk potoczny. Problemem moglby sie okazac szkocki akcent Weira, ale Ascouth jest glownym bohaterem. By zrozumiec Szkota trza mieszkac 100 lat w Glasgow, nawet Anlicy nie rozumieja wiec chyba standard. Ja pozbylam sie wszelkich kompleksow jezykowych dzieki temu.Big Grin
Przekierowanie