Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: Noclegi Kraków 28-29 marca
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam wszystkich Smile

Pozwalam sobie na założenie wątku, w którym być może uda się ustalić czy uczestnicy tej edycji warsztatów (Kraków 28-29 marca) będą próbowali ustalić czy szukamy jakiegoś "wspólnego" noclegu (tzn. w jednym hotelu, nie w jednym pokoju) czy każdy działa na własną rękę Big Grin

A jeśli założymy działanie na własną rękę to może ktoś zna i mógłby podać warte polecenia miejsca noclegowe?

Pozdrawiam,
Adam
tez sie podczepiam... adam mowil ze jak bezie blizej terminu to da znac jakie sa opcje na noclegi, ale nic nie szkodzi aby sie samemu rozejrzec..Smile

kiedy przyjezdzacie do krakowa??
Mój plan 'na dziś' to nocleg u przyjaciółki w niedalekim podKrakowie, chętnie jednak biorę pod uwagę 'wspólny' nocleg Smile Popytam - dam znać.

W Krakowie chciałabym być juz w piątek.
Jeśli "grupa" zdecyduje o wstępnej integracji w piątek to na pewno wtedy się pojawię Smile
(16-02-2009 23:53)Nemoz napisał(a): [ -> ]Jeśli "grupa" zdecyduje o wstępnej integracji w piątek to na pewno wtedy się pojawię Smile

Tym bardziej warto przyjechać już w piątek Smile
Myślę ze kominek zapoznawczy dobrze by było zrobić już w piątek, co by już mieć pierwsze lody złamane na sobotę Big Grin
Oczywiście zależy to od czasu przybycia "warsztatowiczów".
Swoją drogą ciekaw jestem planu lekcji na weekend.
Pozdrawiam!
tez wstepnie planuje byc w piatek Smile

czy zna ktos miejsce warsztatow?? i co z noclegami??
Też piszę się na spotkanie w piątek Wink
Zamierzam zatrzymać się u rodziny mieszkającej w Krakowie, ale jakby co, chętnie przyłączę się do inicjatywy noclegu w 1 miejscu Smile
Proponuje zerknąć na linki ze stronki OKI-DOKI do
krakowskich hosteli i... jednak zaczekać na sugestię Organizatorów Smile
Może sie okazać, ze coś co jest niezłe /wizualnie i cenowo/ będzie hen hen od miejsca warsztatów.
Na razie na tapecie W-wa Big Grin
ktos cos juz wie?
Stron: 1 2
Przekierowanie