Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: Kto wybiera się na I-szą edycję do Warszawy? :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Jak w tytuleSmile
Warto było by się poznaćWink

Pozdrawiam
Mnie już znasz Smile Wybacz, ale teraz nastąpi dwuznaczna propozycja: A może jakiś wspólny nocleg - będzie może taniej? Pytanie tyczy się nie tylko Pawła...
Też się wybieram. A nocował będę u państwa młodych ;-). Of course obędzie się bez geometrycznych świństw typu trójkąty, czworozboki itp.
Organizatorzy powinni zapewnić skrzynkę red bulla - po co komu wtedy noclegi ;-]
(16-02-2009 14:21)Kinski napisał(a): [ -> ]Też się wybieram. A nocował będę u państwa młodych ;-).

Ty farciarzu Smile Ja nie miałem niestety zlecenia w Wawie Smile
Oni są ode mnie, pracują w Wawie i tymczasowo w niej mieszkają. Ślub jest 100 km na południowy wschód.
Zlecenia w Warszawie są poza moim zasięgiem. Ale radzę sobie lokalnie.
będę i ja Wink no właśnie nocleg macie jakies propzycje?Smile Ania pisała coś o hostelu oki doki gdzieś w centrum wawy więc może tam przekimać te kilka godzinWink ?
(16-02-2009 14:45)Bartek Płuska napisał(a): [ -> ]będę i ja Wink no właśnie nocleg macie jakies propzycje?Smile Ania pisała coś o hostelu oki doki gdzieś w centrum wawy więc może tam przekimać te kilka godzinWink ?

Bartek Oki Doki to świetna miejscówka, raz miałem okazję tam się zatrzymać będąc w Wa-wie. W sumie Hubert ma rację można byłoby zgadać się i wynająć wspólny pokój - byłoby taniej i raźniej Big Grin
Popieram Pawła bo on popiera mnie Smile A tak na poważnie to otwieram oficjalną listę do OkiDoki. Było by raźniej razem no i taniej. Ja się piszę na coś takiego!!! Ktoś jeszcze chętny?
(16-02-2009 15:51)AlieN_dwa napisał(a): [ -> ]Popieram Pawła bo on popiera mnie Smile A tak na poważnie to otwieram oficjalną listę do OkiDoki. Było by raźniej razem no i taniej. Ja się piszę na coś takiego!!! Ktoś jeszcze chętny?

Witajcie Big Grin
Póki co zapowiadam się jako rodzynka (nie licząc organizatorki) w tym towarzystwie bo widzę że tu sami panowie, ale nie jestem specjalnie tym speszona więc chętnie dołączę do grupy noclegowej Wink. Mam już rezerwację w innym hotelu raczej bliżej miejsca warsztatów ale zawsze mogę zmienić miejscówkę kosztem wieloosobowego powrotu do hotelu bo w nocy ciemno jakoś i straszno samej babce Wink
Gwoli ścisłości - w pierwszej edycji są aż trzy kobiece rodzynki, co razem ze mną stanowi pokaźny procent całej ekipySmile
Stron: 1 2 3
Przekierowanie