16-02-2009, 13:36
16-02-2009, 14:10
Mnie już znasz
Wybacz, ale teraz nastąpi dwuznaczna propozycja: A może jakiś wspólny nocleg - będzie może taniej? Pytanie tyczy się nie tylko Pawła...
Wybacz, ale teraz nastąpi dwuznaczna propozycja: A może jakiś wspólny nocleg - będzie może taniej? Pytanie tyczy się nie tylko Pawła...16-02-2009, 14:21
Też się wybieram. A nocował będę u państwa młodych ;-). Of course obędzie się bez geometrycznych świństw typu trójkąty, czworozboki itp.
Organizatorzy powinni zapewnić skrzynkę red bulla - po co komu wtedy noclegi ;-]
Organizatorzy powinni zapewnić skrzynkę red bulla - po co komu wtedy noclegi ;-]
16-02-2009, 14:24
(16-02-2009 14:21)Kinski napisał(a): [ -> ]Też się wybieram. A nocował będę u państwa młodych ;-).
Ty farciarzu
Ja nie miałem niestety zlecenia w Wawie 
16-02-2009, 14:28
Oni są ode mnie, pracują w Wawie i tymczasowo w niej mieszkają. Ślub jest 100 km na południowy wschód.
Zlecenia w Warszawie są poza moim zasięgiem. Ale radzę sobie lokalnie.
Zlecenia w Warszawie są poza moim zasięgiem. Ale radzę sobie lokalnie.
16-02-2009, 14:45
będę i ja
no właśnie nocleg macie jakies propzycje?
Ania pisała coś o hostelu oki doki gdzieś w centrum wawy więc może tam przekimać te kilka godzin
?
no właśnie nocleg macie jakies propzycje?
Ania pisała coś o hostelu oki doki gdzieś w centrum wawy więc może tam przekimać te kilka godzin
?16-02-2009, 14:54
(16-02-2009 14:45)Bartek Płuska napisał(a): [ -> ]będę i jano właśnie nocleg macie jakies propzycje?
?
Bartek Oki Doki to świetna miejscówka, raz miałem okazję tam się zatrzymać będąc w Wa-wie. W sumie Hubert ma rację można byłoby zgadać się i wynająć wspólny pokój - byłoby taniej i raźniej

16-02-2009, 15:51
Popieram Pawła bo on popiera mnie
A tak na poważnie to otwieram oficjalną listę do OkiDoki. Było by raźniej razem no i taniej. Ja się piszę na coś takiego!!! Ktoś jeszcze chętny?
A tak na poważnie to otwieram oficjalną listę do OkiDoki. Było by raźniej razem no i taniej. Ja się piszę na coś takiego!!! Ktoś jeszcze chętny?16-02-2009, 16:00
(16-02-2009 15:51)AlieN_dwa napisał(a): [ -> ]Popieram Pawła bo on popiera mnieA tak na poważnie to otwieram oficjalną listę do OkiDoki. Było by raźniej razem no i taniej. Ja się piszę na coś takiego!!! Ktoś jeszcze chętny?
Witajcie

Póki co zapowiadam się jako rodzynka (nie licząc organizatorki) w tym towarzystwie bo widzę że tu sami panowie, ale nie jestem specjalnie tym speszona więc chętnie dołączę do grupy noclegowej
. Mam już rezerwację w innym hotelu raczej bliżej miejsca warsztatów ale zawsze mogę zmienić miejscówkę kosztem wieloosobowego powrotu do hotelu bo w nocy ciemno jakoś i straszno samej babce 
16-02-2009, 16:06
Gwoli ścisłości - w pierwszej edycji są aż trzy kobiece rodzynki, co razem ze mną stanowi pokaźny procent całej ekipy