Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: Komputer wraz z Photoshopem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Z uwagi, iż każdy uczestnik warsztatów zobowiązany jest do zorganizowania laptopa lub komputera stacjonarnego (chyba raczej nikt nie będzie brał stacjonarnego) wraz z programem Photoshop. Ciekaw jestem czy dla wszystkich starczy gniazd zasilających oraz czy są jakieś wymogi (zalecenia) co do programu PS (tzn. jaką wersję wymagają wykładowcy: CS2, CS3 czy CS4).
nie jestem organizatorem, no ale....wez taki komputer jaki masz z takim PSem jaki masz, mysle ze organizatorzy nie zmusza uczestników aby kupili nowe kompy z nowym oprogramowaniem, wiec nie popadajmy w jakies skrajnosci...
odnosnie prądu- to jest kwestia 2 lub 3 kostek/rozdzielaczy- koszt 30 złSmile raczej to tez nie problem.
ja sie boje czegos innego- czy w natloku informacji- cos w glowie zostanie Wink ? ale bardzo sie ciesze ze powstalo to forum bo bedzie mozna rozwinac tematy na forum jakie poruszli nasi nauczyciele- tak aby moze lepiej to sie usiedzialo w główce.
Z tym nie mam problemu, lecz zauważ że każda kolejna wersja PS ma nowe funkcje, które nie posiadała poprzednia i głównie o to mi chodzi. Tak znam odpowiedź: Weź najnowszą to nie będziesz miał problemu !
raczej z ps 4.0 nie ma co się pchać..., ale myślę, że nasi wspaniali wykładowcy w osobie Kaliny i Adama, mają na uwadze to, że nie każdy ma najnowsze śmigające sprzęty i najaktualniejsze oprogramowanie...
Smile
(16-02-2009 22:00)wojtek_królik napisał(a): [ -> ]ja sie boje czegos innego- czy w natloku informacji- cos w glowie zostanie Wink ? ale bardzo sie ciesze ze powstalo to forum bo bedzie mozna rozwinac tematy na forum jakie poruszli nasi nauczyciele- tak aby moze lepiej to sie usiedzialo w główce.

Dlatego ja wezmę ze sobą dyktafon, tylko dla własnego użytku Smile
Magda jako siostra Kaliny na pewno ma właściwe informacje dotyczące warsztatów.
(16-02-2009 22:50)panec napisał(a): [ -> ]Magda jako siostra Kaliny na pewno ma właściwe informacje dotyczące warsztatów.

A tak konkretnie o jakie informacje Ci chodzi?
Coś tam wiem, a jak nie, to zawsze mogę podpytać, natomiast Kalina nie upoważniła mnie do pełnienia funkcji rzecznika Wink

Wiem, że nagrywanie, nawet na własne potrzeby, wymaga zgody organizatora i to nie tylko na tych warsztatach, więc tego typu pytania, to raczej nie do mnie Smile
Ok, przepraszam jak Ciebie uraziłem.
Co do informacji to tak jak napisałem, że interesuje mnie wersja PS na podstawie której będą omawiane różne techniki.
(16-02-2009 23:12)panec napisał(a): [ -> ]Ok, przepraszam jak Ciebie uraziłem.
Co do informacji to tak jak napisałem, że interesuje mnie wersja PS na podstawie której będą omawiane różne techniki.

Absolutnie nie poczułam się obrażona, ale nie posiadam takiej informacji. Zapytam i napiszę, o ile wcześniej nie uczyni tego Kalina albo Adam.
Trzymam Cię za słowo.
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie