Witam,
jestem tuż po warsztatach i wierząc w to, że nic nie dzieje się bez przyczyny, wiem że i tym razem pojawiłam się tam w konkretnym celu ;-) W jakim? ach to moja słodka tajemnica ;-)
Bardzo dziękuję Kalinie i Adamowi za świetną atmosferę, inspiracje, rady i cenne wskazówki! Mam nadzieję, że do zobaczenia!
Emila
Witam wszystkich uczestników warsztatów!
Nie mam żadnego doświadczenia w fotografii ślubnej ale na warsztaty się wybrałem w celu poszerzania horyzontów. Powiem w skrócie ... spora dawka wiedzy!
Dziękuję Adamowi i Kalinie! Respect
Poniżej kilka zdjęć z XVI sesji warsztatowej.
Sebastian 2 i 4 fantastyczne kolory.
Bielszczanin pozdrawia Bielszczanina ;-)
Ja również witam wszystkich serdecznie,
Bardzo dziękuję Kalinie i Adamowi za ogromną dawkę wiedzy i dużo cennych uwag. Zacząłem (co jest typowe po wymianie doświadczeń) chorować na nowe szkiełka. Warsztaty zaliczam do bardzo udanych i żałuję, że to tylko dwa dni - we wspaniałym towarzystwie i pełnej humoru atmosferze - dla mnie to milowy krok naprzód
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego!!!

Sebastian kolory w pierwszy zdjęciu jak dla mnie rewelacja, takie lubię. Podoba mi się także że w kolejnych mimo sporego chaosu na zdjęciach wydobyłeś młodych i na nich dyskretnie sprowadziłeś wzrok widza.
No ja również zgadzam się z przedmówcami, że kolory na jedynce są ekstra! Podoba mi się także twoje spojrzenie na sytuacje w klatce nr 2. Bardzo fajna perspektywa.
Sebastian, na prawdę całkiem fajnie :-)
Coś tylko nam się grupa naszych XVI-edycyjnych warsztatowców nie udziela...
Faktycznie troszkę nasza grupa uśpiona. W takim razie postanawiam się troszkę zrehabilitować

Na początek kilka zdjęć naszej sympatycznej pary:
Dziękuję przy okazji organizatorom oraz współuczestnikom warsztatów - warto było

Pozdrawiam.