Forum warsztatów repoglamour

Pełna wersja: Lista obecności
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Poniżej znajduje się lista obecności. Pierwszy post będzie na bierząco aktualizowany.

Warszawa 17-18 marca, II edycja
1. Damian Kaczorowski
2. Mariusz Świątek vel malizna
3. Ania - kuan
4. Edyta Ćmikiewicz vel edi
5. Daniel
6. Marcin Uszyński vel Martinez
(17-02-2009 9:04)Damian Kaczorowski napisał(a): [ -> ]Poniżej znajduje się lista obecności. Pierwszy post będzie na bierząco aktualizowany.

Warszawa 17-18 marca, II edycja
1. Damian Kaczorowski
2. Mariusz Świątek aka malizna

Dopisuję się Smile
3. Ania

i myślę, co z noclegiem ... Smile
wiem ze nas jest dwoch a ty sama ......
ale wiesz cala nocke to o sztuce fotografii bedziemy gadac Smile
Oczywiscie! Niemniej poczekam jeszcze a nuż zgłosi się jeszcze jakaś chętna...
Spoko,
Ja w poniedzialek bede dzwonil to jakies nowe informacjie sie pojawia
Mam dwie propozycje od znajomych mieszkajacych w okolicach Warszawy, ale zdecydowalabym sie na hostel, gdyby byl blisko od miejsca warsztatów. Jednak ciężko mi cokolwiek ustalać w momencie, gdy nie mam żadnego adresu kursu, czy nawet przybliżonej lokalizacji.
Mam nadzieje, ze dowiesz się, ze akurat tego nocy jest taniej.... ja poki co czekam na harmonogram z adresami i wszelkimi danymi.
No warsztaty zaczynaja sie w studio u kamasha a koncza wlsanie w okolicach centrum i dlatego ten hotel .....jest dobrym wyjsciem
W OkiDoki sa ciekawe nazwy pokojow http://www.okidoki.pl/page.php?pageId=4 np Malinowy chrusniak, Kraina Narni, czy chocby Dom Fotografii i nam by pasowal ten ostatni najbardziej, wszak to fotograficzny wypad. to pokoj wieloosobowy, wiec musialby pojawic sie ktos jeszcze...
(25-02-2009 14:32)kuan napisał(a): [ -> ]W OkiDoki sa ciekawe nazwy pokojow http://www.okidoki.pl/page.php?pageId=4 np Malinowy chrusniak, Kraina Narni, czy chocby Dom Fotografii i nam by pasowal ten ostatni najbardziej, wszak to fotograficzny wypad. to pokoj wieloosobowy, wiec musialby pojawic sie ktos jeszcze...

Z ta wieksza iloscia osob na razie ciezko
Albo wszyscy z Warszawy, albo na kursie pojawi sie tylko nasza Trojca...
Stron: 1 2 3
Przekierowanie