Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warszawa 5-6 lipca 2010
08-06-2010, 23:11
Warszawa 5-6 lipca 2010
Pomyślałem, że założe wątek dotyczący warsztatów warszawskich. Może ktoś szuka noclegu? Może ktoś pomoże z jego załatwieniem?
Mogliby się tu pojawić wszyscy uczestnicy warsztatów i można wtedy brać jakieś pokoje dwu, trzy-osobowe. Zawsze taniej i raźniej Smile.
Ja osobiście między dniami warsztatowymi szukam noclegu Smile.
A Wy?

Ktoś jedzie przez Poznań? Wrocław?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
09-06-2010, 22:32
RE: Warszawa 5-6 lipca 2010
Czesc,

Ostatnio natrafilam na fajny hostel zaraz przy Palacu Kultury: http://okidoki.pl/wp/lang/pl/
Zabookowalam jednak pokoj tutaj: http://www.castleinn.pl/
Zastanawiam sie jeszcze czy nie zmienic na okidoki lub cos blizej ulicy Kocjana ale narazie nie znalazlam nic ciekawego. Jakbym miala zostac jedna nocke to by mi nie zalezalo jak miejsce wyglada, ale zostaje na 3 wiec chce cos przyjemnego Smile

Rozklady autobusow:
http://jakdojade.pl/

Pozdrawiam

Iza

www.meguellati.com
ModelMayhem
LinkedIn
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12-06-2010, 9:04
Ja w zasadzie tez planuje zostac od niedzieli do srody, czwartku. Nie zalezy mi jednak na jakims wysokim standardzie bo raczej planuje wpadac tam tylko nocowac, a reszte czasu poswiecac odkrywaniu stolicy. Dlatego myslalem, ze moze ktos zaproponuje cos taniego, niekoniecznie w samym centrum Smile
12-06-2010, 18:10
Również szukam noclegu na tą jedną noc między warsztatami, gdyby ktoś coś miał to czekam na propozycje
12-06-2010, 19:36
(12-06-2010 9:04)Mihciu napisał(a):  Ja w zasadzie tez planuje zostac od niedzieli do srody, czwartku. Nie zalezy mi jednak na jakims wysokim standardzie bo raczej planuje wpadac tam tylko nocowac, a reszte czasu poswiecac odkrywaniu stolicy. Dlatego myslalem, ze moze ktos zaproponuje cos taniego, niekoniecznie w samym centrum Smile

Czołem

OkiDoki o której wspominała Izabela jest chyba najsensowniejszą ofertą, zwłaszcza, jeśli się dobiorą co najmniej 2 osoby, które są gotowe dzielić pokój. Pokój 2 osobowy z łazienką kosztuje w Oki 192zł /doba. Dla jednego być może drogo, ale we dwójkę to już niecała stówka za noc. Standard jak to w hostelu, choć muszę przyznać, że pokoje z własnymi łazienkami (w takim nocowałem) są całkiem przyjemne. Sensowniejszego nic nie znalazłem.
13-06-2010, 0:27
Jeśli nie macie jeszcze noclegu a w Okidoki są wolne miejsca, nie zastanawiajcie się. Smile
Za te pieniądze ciężko będzie znaleźć coś sensowniejszego.

Na etapie doszkalania, dosprzęcania, podpatrywania. Obserwujący trendy, podążający własnymi drogami.
01-07-2010, 8:36
Na razie mało osób, które mają jechać się ujawniło Wink.
Może jeszcze do niedzieli ktoś się tu pojawi.
Odpowiedz 

Skocz do: